FNV toont waardering aan trouwe leden bij zalencentrum Kerkemeijer in Borculo


ACHTERHOEK – Eindelijk heeft FNV Lokaal Achterhoek haar jubilarissen kunnen huldigen. Na alle coronaperikelen, lockdowns enzovoorts, heeft zij waardering kunnen laten zien voor haar trouwe leden. De aftrap van vier bijeenkomsten in de regio Achterhoek begon . Jubilarissen vierden hun 25-jarig jubileum, het 40-jarig, 50-jarig, 60-jarig, 70-jarig jubileum en één vierde zelfs het 75-jarig jubileum. De jubilarissen waren met partner aanwezig.

Contacten minimaal
De middag werd geopend door voorzitter van het netwerk FNV lokaal Achterhoek, Bennie Wiegers. Hij memoreerde over de toestanden van de afgelopen jaren waarbij de contacten minimaal waren door corona. De speldjes werden uitgereikt en opgespeld door regio bestuurder Wilco Veldhorst, de partners kregen een boeket bloemen aangeboden. In de middag werd er een hapje en drankje aangeboden en als afsluiting van deze middag werd er een barbecue georganiseerd met de bijbehorende salades en broodjes. Zo werd het een zeer geslaagde middag en ging rond 18.00 uur iedereen zeer tevreden huiswaarts

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven