Gezellige afsluiting van het schooljaar in Rekken


BERKELLAND – Op IKC De Berkel werd het schooljaar gisteren gezellig afgesloten. Er was een BERKEL FAIR op de laatste schooldag. Het schoolplein was hierbij ingedeeld in verschillende pleinen; Er was een marktplein, waarbij kinderen zelfgemaakte creaties verkochten.  Een horecaplein met verschillende eet – en drinkmogelijkheden, zoals een popcornkraam en Tilde’s gebakjes, waarbij er vanuit een tuktuk heerlijke gebakjes en poffertjes verkocht werden.

Daarnaast was er ook een spelletjesplein en een cultuurplein met een podium waar optredens plaatsvonden. In het kader van noaberschap, hebben de Plaggenmeijers, Crescendo en de majorettes, samen met kinderen optredens verzorgd tijdens de Berkel Fair. De opbrengst zal ten goede komen aan de herinrichting van het schoolplein. Minder tegels en meer groen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven