Laatste twee uitvoeringen ‘Generatie vol sensatie’ voor volledig uitverkocht huis

BORCULO – Het doorgaan van de laatste twee uitvoeringen van ‘Generatie vol sensatie’ in het Galgenveld hingen afgelopen vrijdag in eens aan een zijden draadje. Kees de Jeu werd ziek en was niet meer instaat de laatste twee voorstellingen te spelen. Regisseur Gerrit Kers bedacht zich geen moment en belde Arjan Meulenveld, die in de voorbereiding Kers had geholpen als regie-assistent. Arjan kon zelf niet meespelen in verband met een geplande vakantie. Hij was echter donderdag teruggekomen van vakantie. Kers vroeg hem in te vallen. Arjan bedacht zich geen moment en zo konden ook de laatste twee uitvoeringen, voor een uitverkocht huis, doorgaan.
“Arjan zei meteen ja, heeft vrijdag de hele dag de tekst geleerd en ‘s avonds meteen gespeeld. Als je het niet wist zou je niet denken dat hij invaller was”. Laat Kers weten. “We zijn Arjan allemaal heel erg dankbaar”. Na twee jaar verplichte Corona stilte keerde de toneelspelers deze zomer terug in het openluchttheater in ‘t Galgenveld. In eerste instantie zou er een oorlogsstuk gespeeld worden, maar door de situatie in Oekraïne werd daar vanaf gezien. 

Foto’s: Jaime Lebbink 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven