Midwinterhoorngroep Eibergen moet op zoek naar nieuwe locatie WEMA


EIBERGEN – Vorige week werden de plannen voor een groot nieuwbouwproject op De Brink in Eibergen gepresenteerd.  Een van de panden die aan de vlakte zal gaan ten behoeve van de nieuwbouw is de huidige locatie van de WEMA, Werelds Eerste Midwinterhoorn Atelier, van de Midwinterhoorngroep Eibergen.  In het seizoen zijn de leden van de groep in de WEMA drukdoende met het maken van midwinterhorens en het geven van workshops en cursussen. Helemaal onverwacht komt het bericht natuurlijk niet, van meet af aan wist men dat dit vroeg of laat een keer ging gebeuren.

Nieuwe locatie
Ondanks dat het nog wel even gaat duren voor de sloopkogel zal komen wordt er binnen de Midwinterhoorngroep Eibergen al volop gekeken naar een alternatieve locatie. Mensen die tips hebben voor een nieuwe locaties worden gevraagd contact op te nemen met een van de leden. Alles ideeën zijn welkom. 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven