Open Kerkdagen Dorpskerk Ruurlo met Vocal Group @Seven


RUURLO – Vocal Group @Seven zal zich zaterdagmiddag 9 juli laten zien en vooral laten horen in de Dorpskerk in Ruurlo. Zonder twijfel geeft het attractieve optreden van @Seven de Open Kerkdagen Ruurlo een nieuwe impuls. Het niet mogen zingen vanwege de vele lockdowns met alle restricties de afgelopen jaren was voor Vocal Group @Seven een enorm gemis. Daarom is de groep nu heel erg blij om weer op de bühne te mogen staan. Met harmonie, muzikaliteit en enthousiasme zal het bekende koor tijdens de ‘Open Kerk’ weer diverse nummers ten gehore brengen. @Seven is een frisse, ambitieuze jonge groep dames die elke maandag met elkaar zingt. Een gevarieerd repertoire komt wekelijks voorbij waarbij de groep met heel veel plezier succesvol meerstemmig zingt.

Verrassing
Momenteel is @Seven nog op zoek naar een vaste dirigent. Gelukkig wordt er in de tussentijd veel muzikale ondersteuning gegeven door zangcoach Leonie de Wit en tijdelijk dirigent Alex Leenders. Tijdens de Open Kerk op zaterdag 9 juli is het optreden van Vocal Group @Seven van 13.30 tot 14.30 uur in de Dorpskerk in Ruurlo. Nummers als Fight Song, Let de river in, Mag ik dan bij jou worden dan -onder andere- ten gehore gebracht. De rest van de nummers verklapt het koor nog niet en blijft derhalve een verrassing.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven