Plus Stam wordt ‘Briljant 2.0’


RUURLO – Het was tijd voor een grondige verbouwing volgens ondernemer Pieter Stam. Naast een nieuwe formule: Briljant 2.0, zijn er ook de nodige meters bijgebouwd.

Briljant 2.0
Bij deze nieuwe formule zal Plus niet langer vasthouden aan een indeling naar eetmomenten. De groenteafdeling vind je direct na de entree. De broodafdeling verhuist naar achterin de winkel. Midden in de winkel vind je de “makerij” waar je terecht kan voor vers gemaakte salades, broodjes, wraps en gegrilde kip.

Ambachtelijke slager
Ambacht, duurzaam en lokaal staan centraal in de vernieuwde winkel, zo wordt eten wat niet meer verkocht kan worden doorgevoerd naar de duurzame varkens. In de vernieuwde Plus Stam zal eveneens een ambachtelijke slager te vinden blijven.  Volgende week zal de nieuwe winkel feestelijk worden heropend. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven