Reis in juli en augustus met flinke korting

BERKELLAND – Wat zijn de plannen deze zomer? Een hapje eten op het terras, zwemmen en zonnen bij de recreatieplas, dansen op een festival… Wat de eindbestemming ook is: men reist er extra voordelig naartoe met de dagkaarten van Ervaar het OV.

Het is weer ‘Summer Sale’ bij Ervaar het OV. In de maanden juli en augustus reist men voor maar 6 euro een hele dag met de bus of voor 10 euro een hele dag met de bus en regionale trein. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen voor maar 1 euro met de volwassene mee. Bestel een dagkaart via ervaarhetov.nl/summersale.

Actievoorwaarden
Een e-ticket is, afhankelijk van de gekozen dagkaart (bus of bus & trein), de hele dag geldig in de bussen en de regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). De actie is niet geldig in de NS-treinen. Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/summersale.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV. Wie op de hoogte wil blijven van alle acties kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven