Wekelijks spreekuur Johan Godschalk in het gemeentehuis


BERKELLAND – Elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur houdt ideeëndokter Johan Godschalk spreekuur in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo om met inwoners of afvaardigingen van organisaties over hun ideeën te praten. Het is verstandig om uw komst vooraf aan te kondigen bij Johan via [email protected]. Op vrijdag 22 juli 2022 is géén spreekuur.

Mogelijkheden Naoberfonds
Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken, bezoek dan het (eventueel digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Naoberfonds. U kunt contact met hem opnemen, via [email protected].

Subsidieaanvragen
De Adviescommissie Berkellands Naoberfonds vergadert maandelijks. Een korte uiteenzetting van de werkzaamheden en behandelde subsidieaanvragen staat op de webpagina van het Berkellands Naoberfonds. Hier kunt u – na overleg met Johan Godschalk – ook uw officiële subsidieaanvraag indienen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven