Zomer in Gelderland wordt weer een groot feest in Gelselaar!


GELSELAAR – Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Zij wonnen vorig jaar. Frank en Lisanne trekken van 8 tot en met 26 augustus door Gelderland. In elke plaats die zij bezoeken strijdt een team van 10 mensen om geld te verdienen voor een goed doel dat dat team zelf heeft gekozen. De Zomer in Gelderland-karavaan stopt dit seizoen op 15 verschillende plekken in Gelderland. Een van die plekken is Gelselaar, de eerste uitzending van dit seizoen op maandag 8 augustus zal vanaf het groene hart, tegen over het Dorpshoes Gelster, uit Gelselaar komen.

Groot feest!
Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds! Iedereen is welkom om bij de uitzending van 8 augustus te komen kijken en het Gelselaarse team aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan vanaf 17:30 naar het groene hart in Gelselaar om het team te steunen!

In de schijnwerpers
Gelselaar staat 8 augustus gedurende de gehele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en doet Omroep Gelderland op de verschillende social-media-kanalen verslag vanuit Gelselaar. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is. “We beginnen de dag met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9:30 uur op de plek waar in de avond de uitzending is. Om 18.20 uur sluiten we de dag af met die live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld”. Zegt Judith Leusink van Omroep Gelderland.

Zomer in Gelderland is van 8 t/m 26 augustus elke werkdag om 18.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Geen paniek. Het gehele programma is terug te kijken via Uitzending Gemist of op ons YouTube-kanaal.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven