Zomerfeesten Eibergen (ZFE) roept boeren op om niet met de trekker te komen

 

 

 

 

 

 

EIBERGEN – Zomerfeesten Eibergen (ZFE) roept boeren op om niet met de trekken te komen, maar met de fiets én met een rode zakdoek: “Als je met de trekker komt, kunnen we er niet samen één drinken! Een rode zakdoek levert je een gratis drankje op tijdens ZFE”.

Vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli is het weer tijd voor de Zomerfeesten Eibergen. Na een succesvolle editie in 2019, mag het feest eindelijk weer doorgang vinden. Met een nieuwe “The Prairie” weide heeft ZFE uitgebreid en maakt het zich klaar voor een warm en gezellig weekend in de feestweide bij Krooshof.

De organisatie van ZFE roept boeren op om juist niet met de trekker te komen, aangezien ze dan hun drankje moeten laten staan. Ramon, voorzitter van ZFE, vraagt dan ook om “gewoon” met de fiets te komen: “ZFE steunt de boeren zeker in hun acties, daarom zullen wij ook de omgekeerde Nederlandse vlag tonen op het terrein. Ook hebben wij een actie voor mensen die met een rode zakdoek om hun pols de ingang betreden: Je eerste drankje is dan namelijk van ons!”.

Vrijdag 22 juli zal ZFE in het teken staan van 80/90’s: De Disco Kings en Charmante Gasten zullen in de tent optreden, terwijl The Chief en Monkey Clan het publiek op ‘The Prairie’ vermaken. Zaterdag 23 juli openen we ZFE weer op een ludieke wijze en zal de band Baby Blue in de tent optreden, samen met DJ Doubble B. Ook dan is The Chief weer te bewonderen op The Prairie, dan vergezeld door de boerenrock band DROCK.

Harry’s Snackcounter en Mart Kookt zullen de gasten voorzien van wat culinaire hoogstandjes. Nog geen tickets? Ga dan naar https://www.zomerfeesten-eibergen.nl en scoor snel je tickets, voordat je te laat bent!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven