Zomertoer afgetrapt door wethouder Arjen van Gijssel


BERKELLAND – Vanochtend was de start van de Zomertoer bij het gemeentehuis in Borculo. Wethouder Arjen van Gijssel heeft de aftrap gegeven en kinderen deden enthousiast mee met Levend Zeeslag, Volleybal, Maak je eigen fantasielandschap en gingen los op de stormbaan.

Wat gaan we doen deze Zomer?! Zomertoer!

  • Dinsdag 12 juli bij de Bijenkamp in Eibergen: Maak je een fantasielandschap met Marika en Culturije en word je winnaar met Minute to win it van Sport Federatie Berkelland.
  • Woensdag 13 juli bij Voetbal Vereniging Ruurlo: Maak je eigen fantasielandschap met Marika Meershoek en Culturije en speel je Mikmasters onder leiding van Beweeg Wijs.
  • Donderdag 14 juli bij sportpark t Haantje in Neede: Maak je eigen fantasielandschap met Marika Meershoek en Culturije en word je Mikmaster van Neede met Beweeg Wijs.
  • Maandag 18 juli bij sportpark t Haantje in Neede: Ontwerp je je eigen linnentas met Karin Bosch en Culturije en speel je de Alleskunner met Beweeg Wijs.
  • Woensdag 20 juli bij de Bijenkamp in Eibergen: Ontwerp je je eigen linnentas met Karin Bosch en Culturije en word je de Mikmaster van Eibergen met Beweeg Wijs.
  • Donderdag 21 juli bij Voetbal Vereniging Ruurlo: Ontwerp je je eigen linnentas met Karin Bosch en Culturije en heb je een Minute to win it met Sport Federatie Berkelland.

En natuurlijk zijn er de Zomersportapps van Sport Federatie Berkelland voor spontane potjes voetbal en andere sporten.

Extra activiteiten op het terrein van de Leo Stichting Borculo
Ook voor de kinderen die verblijven op het terrein van de Leo Stichting willen we wat beweging, creativiteit en plezier brengen deze zomer. Daarom komen we dinsdag 19 juli naar de sportvelden aan de Herenlaan/Slotlaan. Iedereen is daar welkom. Iedereen doet mee! Sport Federatie Berkelland begeleidt bij het boogschieten, snelheidsmeten en stoepranden. En vanuit Culturije ga je samen met Karin Bosch je eigen linnen tas bedrukken, met Sandra Legters en Natasja Hoekstra bezig met Creatief & Techniek en House of Pop is er met een demo-bandje en verschillende instrumenten om zelf uit te proberen. Kijk voor alle activiteiten van de Zomertoer op www.sjorssportief.nl en klik door naar jouw woonplaats (of een van de andere kernen van Berkelland) en meld je aan. Veel plezier!

Aanbod voor jongeren
Voor de 12+ers is Jimmy’s Berkelland de hele vakantie open. De locatie in Neede is woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Locatie Eibergen op dinsdag en donderdag. En Borculo op dinsdag en woensdag en vanaf 12 augustus ook weer op de vrijdag. Daarnaast is Jimmy’s bezig diverse activiteiten te organiseren in de zomervakantie. Afgelopen weekend zijn de jongeren op kamp geweest, 20 juli is er Jachtseizoen en 18 augustus Silent Disco. Ga naar Facebookpagina Jimmy’s Berkelland voor de laatste informatie.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven