Zwarte Cross te volgen op Nieuws uit Berkelland!


BERKELLAND – Ben je dit jaar verhinderd om er zelf heen te gaan, maar wil je tóch op de hoogte blijven van de gebeurtenissen op de Zwarte Cross? Geen probleem! Nieuws uit Berkelland houdt je dit jaar via de stories op Instagram en Facebook op de hoogte van alle gebeurtenissen op de heilige weilanden. Elke avond verschijnt op onze website een uitzending van Omroep Gelderland en REGIO8 waarin wordt teruggeblikt op de dag, met als presentatoren Frank Oosterwegel, Lisanne Halleriet en de Berkellandse Bas te Velthuis!

Stories
Dit weekend is Nieuws uit Berkelland aanwezig op De Schans in Lichtenvoorde. Via onze stories plaatsen we verhalen voor en door Berkellanders. Heb je een leuke selfie, groeps- of sfeerfoto? Stuur hem in via Insta DM of Facebook Messenger en wie weet komt jouw foto in ons verhaal! Van vrijdagochtend tot zaterdagochtend is het via onze stories zelfs mogelijk om jouw kennis over het festival te testen, hoeveel vragen heb jij goed?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven