Creatieve duizendpoot Ans Lappenschaar 25 jaar werkzaam in de kinderopvang


HAARLO – Vandaag, vrijdag 19 augustus, was het een feestelijke en speciale dag bij kindercentrum ’t Zunneke in Haarlo. Alles mooi versierd, cadeaus en bloemen en een felicitatie moment voor ouders en kinderen aan het eind van de dag. De reden voor al dit leuks? Ans Lappenschaar was die dag 25 jaar werkzaam in de kinderopvang. Van peuterspeelzaal de Speeldoos dorpshuis de Mölle naar Kulturhus ’t Stieltjen, de start van de kinderopvang en BSO en VSO van ’t Zunneke in 2013. En daarna verder onder de vlag van Oqido met daarin de dorpse charme en eigenheid van locatie ’t Zunneke. Ans heeft het allemaal meegemaakt.

Herinneringen
Zij heeft veel (Haarlose) kinderen voorbij zien komen en hen, samen met haar collega’s, mooie dagen, warme momenten en liefdevolle herinneringen mogen bezorgen. Sommige kinderen zijn inmiddels zelf ouders geworden en die kinderen ziet zij nu ook weer bij ’t Zunneke, hoe mooi is dat! Heel wat optochten, paasontbijten, sinterklaasfeesten en kerstdiners zijn gepasseerd de afgelopen 25 jaar.. Evenals onvergetelijke peuterreisjes, uitstapjes, werkjes, thema’s….noem maar op… Ans werd verrast met een feestelijke lunch samen met haar man, de kinderen van ‘t Zunneke en collega’s. Aan het eind van de middag kwamen kinderen en ouders langs om haar te feliciteren met dit mooie jubileum. Uiteraard is ze flink verwend en in de watten gelegd op deze speciale dag!

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Creatieve duizendpoot Ans Lappenschaar 25 jaar werkzaam in de kinderopvang”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven