De traditionele Jamtafel: een samenwerking van SEN’76 & De Nationale Jammarkt


NEEDE – Net als de afgelopen jaren slaan SEN’76 en de Nationale Jammarkt op donderdag 18 augustus de handen ineen, met in de feesttent ’s middags voor de ‘oudere jeugd’ van Neede de traditionele Jamtafel (daags na de Jammarkt). Gert Ekkelboom zorgt deze middag voor de muzikale omlijsting in de SEN-tent. Vanaf half twee in de middag is iedereen welkom voor deze gezellige middag (de entree is gratis); het programma begint om 14:00 uur.

Jamtafel
Voor de vierde keer organiseert de SEN in samenwerking met de Nationale Jammarkt deze Jamtafel, extra sfeervol dankzij de aanwezige muzikanten. Gert Ekkelboom speelt (vanaf 14.00 uur) nummers van toen met zijn seniorenshow. Hij komt naar Neede met zijn Seniorenshow, met een aangepast volume en repertoire. Dat belooft een muzikale reis door het heden en het verleden te worden, met een grote herkenbaarheid en ook een gezellig meezinggehalte. Muziek is emotie en nostalgie, daarom is deze Seniorenshow zeer geschikt voor de ouderenmiddag.

Gratis maaltijd
Na de optredens schuift om 16.00 uur de nieuwe Jamkoning(in) van Neede aan tijdens de geheel verzorgde gratis maaltijd met heerlijke broodjes jam. De gezamenlijke Jamtafel kan ook dit jaar weer worden gedekt en worden voorzien van belegde broodjes dankzij vrijwilligers; zij gaan op de Nationale Jammarkt langs bij de standhouders om fruitig & zomers beleg voor de middagmaaltijd in te zamelen.

Sponsoren
In de SEN-tent laten de ouderen zich lekker verwennen met koffie, thee en broodjes. En natuurlijk zoetigheden als jam en marmelade die worden aangeboden door diverse Needse sponsoren en door alle standhouders van de jammarkt. Alle Needenaren worden van harte uitgenodigd om op donderdag 18 augustus naar de SEN-tent te komen, de entree is gratis. Vervoer nodig? Bel dan de Vlearmoesbus: 06 57 326 873.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven