Dennis Arentsen wint met DEO het eigen Jan Mesland Toernooi

BORCULO – Op Sportpark De Dijkhoek vond zondag het Jan Mesland Toernooi plaats. Behalve v.v. DEO deden ook EGVV uit Gelselaar, Haaksbergen, en Ruurlo 2 mee. Die laatste ploeg was uitgenodigd omdat Marcel Platje, de afgelopen vijf jaar werkzaam in de jeugdafdeling van DEO, daar nu trainer is. DEO won het eerste duel met 2-0 van EGVV, op het andere veld wist Ruurlo 2 te winnen na een bloedstollende penaltyreeks. In de finale wist DEO met 1-0 van Ruurlo 2 te winnen. Haaksbergen won met 4-0 van EGVV, de ploeg van trainer Tom Hofman was door vakanties van spelers verre van compleet. Arentsen was blij om het eigen Jan Mesland Toernooi op naam te hebben geschreven, maar benadrukte dat het belangrijker was dat iedereen lekker had kunnen spelen. Het echte werk gaat nu beginnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven