Geslaagde Opa- en Omadag bij v.v. DEO


BORCULO – Er was volop vertier op Opa-en Omadag bij v.v. DEO. Drie heren van Freestyler Josh gaven afgelopen zaterdag in twee sessies een adembenemende freestyle-demonstratie en ook de Panna-show was een regelrechte voltreffer voor de in grote getale aanwezige DEO jeugd met hun familie. Veel open monden en “oooh’s en aaah’s” bij de fraaie trucjes en hoogstandjes van de twee internationale balvirtuozen uit Brazilië en Japan.

De verschillende DEO commissies presenteerden zich ondertussen in hun eigen marktkraam rondom het Freestyle terrein. De jeugd liep deze stands één voor één langs om met hun Opa en Oma of vader en moeder etc. opdrachten te volbrengen voor een volle stempelkaart.
Verderop speelden de heren van het Berkelland 60+ team op velde 2 een demonstratiewedstrijd tegen de Haarlo dames.
Daarnaast kon men ook nog gezamenlijk met de familie op de foto in een speciaal hiervoor ingerichte marktkraam.

Collin Ernst van Ernst IT-Solutions gaf deze middag meerdere demonstraties met zijn drone. Kinderen mochten een videobril op en konden live meekijken over het sportpark. Al met al een meer dan geslaagde middag met als kers op de taart ook nog enkele nieuwe vrijwilligers voor meerdere DEO commissies!

(Meer foto’s en informatie om vrijwiliger te worden op de DEO website www.vvdeo.nl)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven