Houd de RGV in stand en koop een bolchrysant


RUURLO – Tegen deze tijd van het jaar zijn de zomerbloeiers in de tuin uitgebloeid en dan is het tijd voor de Ruurlose Gymnastiek Vereniging RGV om in actie te komen voor de jaarlijkse bolchrysanten verkoop. Op zaterdag 27 augustus zorgt RGV namelijk voor kleur en geur in Ruurlo onder het motto: ‘Houd de RGV in stand en koop een bolchrysant’

De leden van RGV zullen die dag langs de deuren gaan en bolchrysanten verkopen in verschillende kleuren. Om de prijs hoeft men het niet te laten, voor 6,50 euro heeft men een eerste klas prachtige plant en u steunt daarmee de RGV. Net als vorig jaar kan men contant of middels een QR-code digitaal betalen.

Wilt u geen plant, maar wel de RGV helpen? Doe dan een vrije gift, alle beetjes helpen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven