Kampioenen bij de Molenruiters uit Rekken

REKKEN – Twee Gelderse titels zijn op vrijdag 29 juli in Brummen veroverd door diverse Molenruiters. Zij gingen daar van start voor de individuele kampioenschappen. Chantal Leusink werd met haar paard Galobke Gelders kampioen in de klasse 1.20m. In de klasse 1.10m werd Mayke Leusink reserve-kampioen met haar paard Kinkie.

Op zaterdag 30 juli werd er gestreden om de teamkampioenschappen. De Molenruiters deden aan verschillende disciplines mee. Daarbij werd het zestal van de Molenruiters Gelders kampioen. Onder leiding van Cindy Haentjes reed het team,bestaande uit Chantal Leusink, Mayke Leusink, Sanne Suijthof, Bianca ten Elshof, Rita Voortman, Vera Abbink en Karin van de Waarde een uitstekende wedstrijd, die goed genoeg bleek voor de titel. Superknappe prestaties van de Rekkense Molenruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven