Koopjesmarkt en kinderrommelmarkt in Eibergen

EIBERGEN – Zaterdag 27 augustus van 10:00-16:00 uur gaan de ondernemers in Eibergen weer stunten met mooie koopjes, acties en aanbiedingen.
Restanten van de afgelopen collectie, en andere leuke aanbiedingen. Voor iedereen is er wel wat te vinden.
Klein geld
Ook is er een springkussen voor de kinderen, en zijn er diverse optredens op de Brink (neemt u wat kleingeld mee voor in de pet?) De Plaggenmeijers komen 2 keer dansen en er zijn muzikale optredens van: Spirit4U, JAGER en de Djembé Joy. (zie de afbeeldingen voor de tijden).

Kinderrommelmarkt
Verder is er een kinderrommelmarkt van 13:00-16:00 uur op de Brink en in de Kluiversgang.
Hier zullen de jonge ondernemertjes o.a. speelgoed en kleding verkopen die ze zelf niet meer gebruiken, maar ook mooie eigen gemaakte dingen zoals armbandjes en schilderijtjes. Naast de restanten verkoop van verschillende winkels, zullen er ook andere aanbiedingen zijn van de winkels die geen restanten hebben. Neem goed veel lege tassen mee en kom gezellig shoppen in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven