Kunst zien en ervaren in Kruidenhof Eibergen


EIBERGEN – Zie en beleef kunst tussen de kruiden. Onder dat motto worden op 28 augustus kunstworkshops gehouden in Kruidenhof te Mallum in Eibergen. Bezoekers kunnen kennis maken met diverse disciplines, door te kijken en te luisteren naar de kunstenaars, maar ook door zelf aan de slag te gaan.

Keramiek
Hilde Grooters uit Eibergen, die momenteel ook exposeert in de Kruidenhof, zal laten zien hoe zij een schaaltje van keramiek maakt, waarbij ook planten worden gebruikt. Bezoekers kunnen haar voorbeeld volgen. Dat je van wilgentenen meer kunt maken dan alleen een mand, laat Carla Slotboom zien. De Noordijkse maakt zowel attributen voor de tuin als voor in huis en tijdens de workshop hebben de deelnemers keuze uit meerdere voorwerpen om zelf te maken, zoals bijvoorbeeld een waxinelichthouder.

Hout
Jan Kulsdom uit Borculo komt met zijn draaibank naar de Kruidenhof. Hij laat bezoekers ervaren hoe je uit een blokje hout een voorwerpje maakt. Materialen uit de tuin kunnen verwerkt worden in de dromenvangers die onder leiding van de Haaksbergse Hilda Liem worden gemaakt. Ze neemt ook kralen, lint en garen mee om creatief mee aan de slag te gaan.

Iedere kunstenaar geeft drie keer een workshop van een klein uur, tussen 13.30 en 16.30 uur. Afhankelijk van de workshop kunnen er per kunstenaar elk uur 4 tot 10 personen deelnemen. Het is mogelijk om meerdere workshops te volgen, maar niet meer dan drie per persoon. Deelname voor 1 workshop inclusief entree en een consumptie 15 euro (donateurs 12 euro). Meerdere workshops is mogelijk. Iedere volgende workshop kost 10 euro (dus exclusief entree en consumptie).

Opgave
Opgave kan tot vrijdag 26 augustus via [email protected]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kunst zien en ervaren in Kruidenhof Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven