Martin Koopman en FC Eibergen werken samen

EIBERGEN – Wie kent ze eigenlijk niet, de opvallende rode bussen van Martin Koopman. Al 25 jaar rijden ze door de gemeente Berkelland en omgeving om veelal particuliere klanten van dienst te zijn met grote en kleine werkzaamheden in en om de woning. CV-ketels, zonnepanelen, dakbedekking, airco’s, vloerisolatie en nog veel meer.

Vakantie
Martin ontwikkelde zijn plannen voor het ondernemerschap terwijl hij genoot van een vakantie in de Vogezen. Na toen al 9 jaar in loondienst te hebben gewerkt besloot hij in 1996 de stap te wagen. Op dit moment bedienen Martin en zijn collega’s een klantenbestand van duizenden particulieren in onze gemeente. Ook al is het bedrijf inmiddels flink gegroeid weerhoudt dat Martin er niet van zelf ook bij klanten de CV-ketel een onderhoudsbeurt te geven of zelf op het dak te gaan om zonnepanelen te leggen. “Overdag draag ik geen gestreken overhemd, maar gewoon werkkleding, dat voelt voor mij het prettigste” aldus Martin Koopman.

FC Eibergen 
De relatie met FC Eibergen is er ook een die al flinke tijd terug gaat. Toen het reclamebord aan het hoofdveld aan vervanging toe was, bleek dit voor Martin en FC Eibergen het moment de partnerovereenkomst te vernieuwen. Nu weer voor een periode van 5 seizoenen prijkt het logo van Martin Koopman op sportpark De Bijenkamp. Hans te Grotenhuis van de sponsorcommissie heeft Martin een boeket bloemen en de partnerplaquette overhandigd als blijk van dank voor de samenwerking.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven