Needse rijwielhandelaar oplossing bij mysterieuze vondst van kinderfiets in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Een Needse rijwielhandelaar is gisteren de oplossing gebleken bij een mysterieuze vondst van een kinderfiets in Haaksbergen.

Oproep
De politie deed als eerste een oproep over een gevonden kinderfiets: “In de namiddag, treffen wij op aanwijzing van een buurtbewoner dit fietsje (zie foto) aan. Het fietsje lag enigszins verborgen in de bosjes van de Groene Plasweg en de Hollenbergerveldweg. Volgens de melder lag het fietsje er vanmorgen nog niet. Wie kan er iets vertellen over het fietsje. En wie is Lynn. Heb je informatie laat het ons weten”

Oplossing vanuit Neede
Korte tijd later is het mysterie al opgelost door een Needserijwielhandelaar die zijn administratie keurig op orde had.Via het framenummer kwamen we bij een fietsenhandelaar in Neede. Uit zijn administratie bleek dat de fiets verkocht was aan een familie uit Haaksbergen. Volgens het gemeentelijk bevolkingsadministratie bleek dat een dochter Lynn bij dat gezin hoorde. Het gezin uit Haaksbergen werd herenigd met de fiets. En wat was het verhaal. Het gezin was wezen fietsen, echter de ronde was te lang voor het dochtertje. Ze werd moe, waarna de fiets in de bosjes werd verstopt. Achterop de fiets van vader werd de ronde afgemaakt”. Aldus de politie Haaksbergen.

Foto’s Politie Haaksbergen 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Needse rijwielhandelaar oplossing bij mysterieuze vondst van kinderfiets in Haaksbergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven