Nieuwe vereniging BoerBurgerBeweging Berkelland


BERKELLAND – OBL=BBB heeft laten weten dat er verandering heeft plaatsgevonden binnen de partij. “Wij laten de naam OBL=BBB achter ons en gaan verder als Boer Burger Beweging Berkelland”. Legt raadslid Eddie van de Steeg uit. Op 14 juli 2022 is met goedkeuring en ondersteuning van de landelijke BBB, de Vereniging BoerBurgerBeweging Berkelland (BBB Berkelland) opgericht. Op die dag zijn de statuten bij de notaris getekend en sinds die dag is BBB Berkelland een feit.

Geen OBL meer
“De naam OBL=BBB zal dan, wat ons betreft, ook niet terugkeren in de huidige raad”. De 3 gemeenteraadsleden en 2 commissieleden die over zijn gebleven na de afsplitsing met BBBL, gaan vanaf nu verder onder de naam BBB Berkelland. “Door de oprichting van onze eigen vereniging, kunnen wij genieten van de mogelijkheden van de landelijke BBB. Verder kunnen we onze grote schare achterban en kiezers, nu ook veel beter van dienst zijn. We zijn blij en trots u dit te kunnen mededelen. Ook zijn we dankbaar dat de landelijke BBB altijd in ons is blijven geloven en achter ons is blijven staan”. Zo vult fractievoorzitter Evelien Daalwijk aan. 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuwe vereniging BoerBurgerBeweging Berkelland”

  1. Goh, welk één vreemde naam voor een pol.partij, want de burger heeft alleen maar last van deze terreurboeren met hun bedreigingen die zelfs andere boeren die willen omschakelen naar biologisch boeren lastig vallen. Maar ja dat is natuurlijk geheel in lijn met een partijtje dat op het succes van Bennie Morsink meeliftte en meteen na de verkiezingen de heer Morsink het mes in de rug stak. Laten deze kortzichtigen maar es ruggegraat tonen en subiet al die omgekeerde vlaggen in berkulland terugdraaien. p.s. het schijnt uit betrouwbare bron dat de uitspraken van wopke h. toch wel serieus waren want deze min.van buza. heeft met poetin een deal gesloten over 100% gasleveranties in ruil voor 50.000 boeren die in siberië mótte gaan boeren onder leiding van halbe zijlstra vanuit zijn datsja.

  2. FF ter herinnering; in 2016 had énen boerenjongen in ruurlo(GEM. BERKULLAND) blijkbaar de oplossing voor de gigaveestapel, hij liet zijn DRIEHONDERDNEGENTIG varkens 9 maanden zonder eten of drinken, hij kreeg slegs een taakstraf. p.s. de buren hadden nog gezegd ,we hopen dat ie ut redt na de dood van zijn moeder, JAAHH, dit is eg noaberschap

  3. DorpEnPlattelandBeweging uit Oude IJsselstreek feliciteert jullie van harte met deze stap. Wij vertrouwen erop in de Regio alsmede op provinciaal niveau op een vruchtbare samenwerking.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven