Reetmölle specialbier festival


RIETMOLEN – Op 1 oktober a.s. organiseert Bierzar samen met de plaatselijke kroeg, Café Kuppers, haar eerste speciaal bier festival. “Hiermee hebben we de primeur in Berkelland en daar proberen we dan ook een groot succes van te maken. Momenteel zijn we druk bezig met de invulling van het evenement, maar een aantal dingen kunnen we jullie al vast verklappen…”.  Zegt Sander Vlierhaar. Er zullen diverse brouwerijen uit Nederland aanwezig zijn om haar bieren te laten proeven aan de bezoekers, zowel van de tap als uit de fles. “Tevens zorgen we voor voldoende eetgelegenheid, want een goede bodem is natuurlijk essentieel”.

Muziek
Tijdens het festival zal er live muziek aanwezig zijn en zullen DJ’s het evenement verder omlijsten tot middernacht. Het festivalterrein bevindt zich in de tuinen van Café Kuppers en hier kan men genieten van allerlei lekkers bij verschillende standjes en barretjes. “Daarnaast zorgen we, gezien de tijd van het jaar, voor overdekte en verwarmde terrassen. De kaartverkoop start volgende week. Hierover volgt nog info via verschillende kanalen. Zet daarom 1 oktober alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent op Berkellands 1e speciaal bier festival”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven