Reünie verwelkomt een grote groep ‘nieuwe’ dames

BORCULO – Na de zomer zal een groep enthousiaste oud speelsters bij v.v. Reünie op vrijdagavond 7-7 gaan spelen. Iets waar de club enorm blij mee is. De dames gaan spelen in de samenwerking UNO ’21. “Inmiddels telt UNO’21 meer dan 90 enthousiaste meiden en dames”. Laat de club weten. “Met in de jeugd tal van enthousiaste meiden, een MO17, een MO19, een damesteam op zondag, een 7-7 op woensdagavond en komend jaar dus ook een 7-7 op vrijdagavond, kunnen we wel stellen het meiden- en damesvoetbal binnen UNO’21 in de lift zit. De komende jaren zullen we volop blijven investeren in het meiden- en damesvoetbal”.

Wil jij ook hier ook deel vanuit maken? Meld je dan snel aan en kom deze groep gezellige meiden en dames vergezellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven