Singlesparty van 40-67 jaar De Tapperij Ruurlo


RUURLO – Zaterdagavond 3 september 2022 organiseert DatingOost i.s.m. De Tapperij in Ruurlo een gezellige uitgaansavond voor singles bóven de 40 jaar. “Onze singlescafe’s zijn er niet op gericht om te daten”, legt matchmaker Getty Schepers uit. “Dat legt té veel druk en geeft een té hoge verwachting. De avond is om de iets oudere singles (doelgroep ±40-67jr) een gezellige avond uit te bieden. Niet alleen thuis zitten omdat je getrouwde vrienden niet altijd de puf hebben om met jou uit te gaan. Dit is een avond waar men in z’n eentje naartoe kan gaan en expres gericht op de doelgroep ±40-67jr. Juist om hen eens een leuke uitgaansavond te bieden na het verdriet van een scheiding of overlijden partner. Wij ontvangen iedereen persoonlijk bij binnenkomst. Dat stelt gerust en voelt vertrouwd. Men krijgt direct koffie en je sluit je aan bij een (sta)tafel. Iedereen praat met elkaar en stelt zich voor. Mensen uit Oost-Nederland zijn altijd relaxed en doen niet uit de hoogte of gaan geen ‘mensen keuren’, is onze ervaring. Dat is prettig. De entree is aan de achterkant van De Tapperij. We zitten lekker de hele avond buiten, een gedeelte van het terras is ook overkapt. Samen gezellig borrelen, lachen, nieuwe contacten leggen, misschien nieuwe vrienden maken, hapje, drankje en babbelen met elkaar. Flirten mag.”

Singles hoeven zich niet vooraf aan te melden of lid te zijn van DatingOost.
Aanvang singlesparty 20.30 uur.
Entree €13,50 incl. koffie en hapjes. Meer info www.DatingOost.nl/agenda of via tel.0546-492899

Foto: vlnr. Hidde, Lize en Romy van De Tapperij hebben er zin in om de singles een geweldige avond uit aan te bieden.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Singlesparty van 40-67 jaar De Tapperij Ruurlo”

  1. Frankbrummelhuis

    Het jullie nog meer informatie. En nog leuke dingen. Ik hoor het graag. Mijn naam is frank brummelhuis uit hengevelde

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven