Standhouders gezocht voor Najaarsmarkt Halloweekend Eibergen

EIBERGEN – Van 28 t/m 30 oktober is het weer tijd voor Halloweekend in Eibergen. Een gezellig goed gevuld weekend met vertier voor jong en oud. Op vrijdag is er natuurlijk weer de gevreesde griezelen in Eibergen tocht. Meer informatie hier over komt tzt.

Markt
En op 29 en 30 okt 2022 is er weer een grote Najaarsmarkt/ braderie in het centrum. De organisatie zoekt nog standhouders die een mooie aanvulling zijn voor deze gezellige en gevarieerde braderie. Er zullen tussen de 100 kramen/standhouders zijn. Omdat de organisatie een zo gevarieerd mogelijke markt wil, en dus niet te veel van 1 en het zelfde, zoeken ze nog leuke originele, producten, zowel “handel” als creatieve creaties zijn welkom.

 

Kunst en crea 
Op de markt zal er een apart kunst/crea plein zijn. U kunt zelf aangeven of u hier wel of niet wenst te staan. Tijdens de markt is er beide dagen weer een gezellig (muziek)programma in de grote tent op het marktplein. Ook is er is een proef eet van de plaatselijke horeca rondom de Brink.  Een kraam van 4 meter kost €35,00. Grondplaats prijs is in overleg van oppervlakte ook mogelijk. Bij deelname op beide dagen is er een korting.

*Eten en drinken ( i.v.m. proef eet) alleen om thuis te nuttigen, laten proeven mag natuurlijk wel.
Mail voor meer informatie en/of aanmelding naar: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven