Steun Topsporter Naomi Overkamp uit Eibergen via Yvonne van Gennip Talent Fonds


EIBERGEN – De Eibergse Naomi Overkamp is 21 jaar en staat al vanaf haar 7e bijna dagelijks op de judomat. Bij RTC-Heerenveen (TopsportNoord) zit Naomi in het fulltime topsportprogramma van de Judo Bond en sinds kort ook bij de Sambo Bond Nederland. Tevens zit ze bij Judo Bond Nederland in het kwalificatietraject voor de EK Onder 23 en gaat ze o.a. naar de kwalificatietoernooien in Slovenië (European Senior Cup judo in Celje van 30 september t/m 3 oktober 2022) en Spanje (Malaga van 14 t/m 17 oktober 2022)

WK-Beach
Sambo Bond Nederland heeft Naomi geselecteerd voor het WK-Beach Sambo in Bat Yam (Israël) van 26 t/m 29 augustus 2022 en het EK Sambo in Novi Sad (Servië) van 16 t/m 19 september 2022. De WK Sambo selectie in Bishkek (Kyrgyzstan) van 11 t/m 14 november 2022 is nog niet officieel bekend gemaakt, maar ook hier maakt ze grote kans op. Dit is voor haar een heel druk én kostbaar programma! Ze is volop bezig met de sponsorwerving en heeft al een aantal (trouwe) Achterhoekse bedrijven die haar willen (blijven) sponsoren. Voor meer informatie over de sponsoring kun je een mail zenden naar: [email protected]

Crowdfunding
De Eibergse topsporter heeft een crowdfunding opgezet via het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Élke euro is van harte welkom! Help jij Naomi’s droom te verwezenlijken? Je kunt Naomi Overkamp financieel ondersteunen in haar kwalificatietraject door een bijdrage te leveren via haar website.

Ook is ze te volgen op haar Facebookpagina

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven