Summer Feelings op Zwembad ’t Vinkenest in Eibergen


EIBERGEN – Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus vindt Summer Feelings plaats op het openluchtzwembad ’t Vinkenest in Eibergen. In en om het zwembad wordt het een waar spektakel met toffe bandjes, goeie DJ’s, hapjes en drankjes. De organisatie is in handen van Pub Home in samenwerking met een aantal plaatselijke organisaties en een aantal jongeren. Mesut Mis ging al even kijken en nam met ons de programmering door.

Agenda
Op de vrijdag hebben is er 1 podium oftewel de MainStage. Deze avond zal ‘Guilty Friday’ gaan heten. Hiervoor zijn de volgende namen vastgelegd:

– Band Shirtless
– Doe Maar Na tribute band
– Panter DJ team

Ook is het mogelijk om voor de vrijdag een een ander ticket te kopen. “Hiermee heb je eerder toegang tot het terrein en hebben wij een Vrijdagmiddagborrel. Dit is inclusief eten. Dus nodig al je vrienden, vriendinnen, collega’s, buren en/of familie uit en kom ook gezellig op onze Vrijdagmiddagborrel”. Zegt Mesut Mis. 

De ticket verkoop is van start gegaan, koop je tickets via deze link. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven