SummerFeelings: Nieuw evenement op unieke locatie


EIBERGEN – Dit weekend, op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus, zal er een nieuw evenement plaatsvinden op zwembad ’t Vinkenest in Eibergen. House, rock, foutemuziek alles zal deze twee dagen langs gaan komen. De vrijdag start al om 17 uur met een vrijdagmiddagborrel. Als je hier kaarten voor koopt dan zijn deze inclusief het eten. De vrijdagavond is een ‘Guilty Friday’. De Band Shirtless, bestaande uit jonge Eibergenaren trapt af. Daarna kun je 1,5 uur genieten van de Doe Maar tribute band. De avond wordt afgesloten met non-stop foute muziek door het Panter DJ team. Op de zaterdag start het feest om 15 uur. Drie podia vol met artiesten en maar liefst 13 Dj’s zullen deze zaterdag aanwezig zijn. Je kunt o.a. genieten van Afrobros, Dave Daflin, Darkraver, Grande Vida, Verdan, Kartoffelsalade en ZZ Top tribute.

 

Unieke locatie
Er is gekozen voor zwembad ’t Vinkenest als locatie, omdat deze aan alle wensen van de organisatie voldoet. Het veld wordt helemaal aangekleed en het ondiepe zwembad gaat als dansvloer functioneren dit weekend. De muziek zal voor elk wat wils zijn, van jong tot oud. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website www.irishpubhome.nl en dan doorklikken naar het kopje agenda.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven