Twentse Sapmobiel komt weer bij Boomkwekerij ten Elsen in Neede


NEEDE – Wat moet u toch met al die appels en peren? Laat uw eigen appels, peren en ander fruit persen bij de Twentse Sapmobiel. Ook dit jaar staat de Twentse Sapmobiel in september en oktober weer in Twente en Berkelland om uw eigen appels, peren en ander klein fruit zonder pit te persen tot 100% natuurlijke en lang houdbare fruitsappen.

Bag-in-Box

Na het persen, filteren en pasteuriseren verpakken zij het sap in een 3L of 5L Bag-in-Box. Het gehele proces van persen tot verpakken duurt circa 20 minuten. Het sap is in gesloten verpakking 2 jaar en na opening circa 2 maanden houdbaar. Met de mobiele fruitpers haalt men tot 80% sap uit uw fruit. Zand, bruine plekjes, takjes en blad kunt u laten zitten, deze worden machinaal verwijderd. Voor het persen en verpakken van uw sap wordt €1,20 per liter gevraagd (bij een 5L Bag-in Box). Vanaf 100 kilo kunt u een afspraak inplannen via 06-25522077 of het aanvraag formulierinvullen op de website.

Let op: De Twentse Sapmobiel heeft  een nieuw nummer! Het oude nummer kunt u verwijderen.

De Twentse Sapmobiel staat wekelijks op haar vaste perslocatie in Beckum aan de Geurdsweg 64.
Op onderstaande data staat de sapmobiel ook bij Boomkwekerij ten Elsen in Neede.
Zaterdag 10 september, vanaf 8:00 uur
Zaterdag 24 september, vanaf 8:00 uur
Zaterdag 15 oktober, vanaf 8:00 uur

Kom kijken
Geen fruit maar wel nieuwsgierig? Kom gezellig langs op één van de fruitpersdagen en laat je verassen door de heerlijke smaken van de natuur. Bekijk de site www.twentsesapmobiel.nl voor meer info of bel 06-25522077.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven