VIOS gaat op 8 november 2022 starten met “OldStars tafeltennis”


BELTRUM – Tafeltennisvereniging V.I.O.S. uit Beltrum gaat op dinsdagmorgen 8 november 2022 het startsein geven voor de promotie van tafeltennis voor met name de 55 plussers. Oldstars Sport is een activiteit van het Nationaal Ouderenfonds. OldStars tafeltennis is een onderdeel hiervan.

Aftrap
Op dinsdagmorgen 8 november 2022 wordt de aftrap gegeven door oud tafeltennisster Bettine Vriesekoop. Zij geeft een clinic die ook voor niet tafeltennissers zeer interessant is . Om mensen ook op latere leeftijd meer te laten bewegen heeft tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum besloten om 55 plussers de mogelijkheid te bieden om wekelijks onder begeleiding van een trainer of begeleider te tafeltennissen in Sporthal “de Sonders” in Beltrum. Met OldStars tafeltennis biedt V.I.O.S. een aangepaste training voor tafeltennis op latere leeftijd. De manier van sporten door veelzijdig te bewegen is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten.

Sportschoenen
U hoeft alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding. U bent van harte welkom op dinsdag 8 november 2022 in sporthal “de Sonders” in Beltrum. Voor opgave en verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum : www.ttv-vios.nl
E: [email protected] of Walter Rouwhorst 06-40195122

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven