Zomer in Gelderland komt 8 augustus naar Gelselaar


GELSELAAR – Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Wint Gelselaar dit jaar?

Presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet trekken van 8 tot en met 26 augustus door Gelderland. In elk dorp, stadje of buurtschap dat ze bezoeken strijdt een team van tien mensen om geld te verdienen voor een goed doel naar eigen keuze. De Zomer in Gelderland-karavaan stopt deze zomer op deze plekken:

8 augustus Gelselaar 15 augustus Kerkdriel 22 augustus Pannerden
9 augustus Doesburg 16 augustus De Glind 23 augustus Joppe
10 augustus Bemmel 17 augustus Bredevoort 24 augustus Horsthoek
11 augustus Oosterhuizen 18 augustus Varsselder 25 augustus Beek/Loerbeek
12 augustus Posterenk 19 augustus Lienden 26 augustus Groenlo

Het wordt weer een feest als vanouds! Kom team Gelselaar aanmoedigen. Kijk op zomer.gld.nl voor de exacte locatie of het adres. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen, vanaf 17.30 uur loop je binnen voor de TV-uitzending.

De dag van jouw plaats
Iedere plaats staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates. Om 18.15 uur is op TV Gelderland live de uitzending van die dag te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld.

Zomer in Gelderland is van 8 t/m 26 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Alle afleveringen zijn terug te bekijken via Uitzending Gemist.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven