50.000ste bezoeker schenkt abonnement aan winnaar kinder-glijwedstrijd

RUURLO – Gisteren, woensdag 31 augustus, mocht zwembad de Meene in Ruurlo haar 50.000ste bezoeker van dit seizoen verwelkomen. Na 2 Corona-jaren is dit een geweldige mijlpaal die dankzij het mooie zomerweer gehaald is. Mooie extra bijkomstigheid is het feit dat er deze zomer meer dan ooit veel losse kaartjes aan mensen van buiten Ruurlo zijn verkocht. De 50.000ste was dit jaar overigens wel een plaatsgenoot. Niets vermoedend kwam trouwe baantjeszwemmer Aldert Abbas woensdagmiddag het zwembad binnenlopen om zijn dagelijkse baantjes te zwemmen.

Uit het water
Op het moment dat hij even later het water in wilde gaan werd hij echter vanaf de toren door Vice-voorzitter Bas Bernauer verzocht om even naar boven te komen. Al snel had hij door wat dat betekende…. Een bos bloemen, een oorkonde én een abonnement voor het komende (jubileum) seizoen. Uiteraard was hij zeer blij met deze cadeaus al gaf hij ogenblikkelijk aan dat hij zijn abonnement graag wilde schenken aan één van de aanwezige jeugdige bezoekers die net niet de gelukkigen waren. Spontaan besloot badmeester Rick Blasman een glijwedstrijd te organiseren met als hoofdprijs het door Aldert Abbas geschonken abonnement. Met een tijd van 6.60 seconde bleek uiteindelijk Jimmi Bekker de snelste te zijn en dus kon nadat elke deelnemer was getrakteerd op een ijsje of een slush-puppy, hij het abonnement in ontvangst nemen.

100 keer
Een prachtig gebaar van de 50.000ste waar Jimmi zichtbaar erg blij mee was. Het zal Aldert Abbas ongetwijfeld lukken om dit seizoen de 100 bezoeken te realiseren want hij kwam nu voor de 96e keer en het zwembad is nog tot en met donderdag 8 september geopend van 13.00uur tot 18.00uur. Bij zomers weer na de septemberfeesten zal het zwembad nog wat extra dagen geopend zijn. Het seizoen zal hoe dan ook eindigen op zondagmiddag 25 september als om 16.00uur de laatste bazen en hun honden het water verlaten hebben. Want ja… zoal altijd is de laatste middag gereserveerd voor de bazen en hun honden! Zie ook www.zwembad-demeene.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven