Afsluiting doorgaande weg tussen Geesteren en Gelselaar 


GELSELAAR – Van 3 oktober tot en met 23 december wordt de verbindingsweg tussen Geesteren en Gelselaar ter hoogte van de brug over de Bolksbeek afgesloten voor het doorgaande verkeer. De huidige brug is verouderd en wordt vervangen. In de komende maanden wordt de brug volledig gesloopt en wordt er een nieuwe brug aangelegd. De nieuwe brug zal iets breder zijn dan de huidige brug zodat vooral fietsers en landbouwverkeer iets meer ruimte krijgen.

Omleiding en busvervoer
Tijdens het werk is de weg volledig afgesloten, het doorgaande verkeer wordt in deze periode omgeleid via de Provinciale wegen. Voor het lokale verkeer is een omleidingsroute ingesteld. Let op: Buspassagiers worden tussen Diepenheim en Borculo met een taxibus vervoerd en moeten deze taxibus vooraf aanvragen. Informatie hierover is vermeld bij de bushalte. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er een noodbrug aangelegd voor fietsers en voetgangers, zodat zij tijdens de werkzaamheden hun gewone route kunnen blijven vervolgen.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact opnemen met de heer B. Hofman. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 06-23509470.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven