Bennie Morsink ‘ Totale naamsverwarring door de dissidenten die OBL=BBB hebben gekaapt’

BERKELLAND – Bennie Morsink kan er met zijn pet altijd nog niet bij. “Nadat de leden van OBL=BBB afscheid hebben genomen van de 3 dissidenten, is er een ware naamsstrijd losgebarsten. De oude naam OBL blijft bij de 3 dissidenten, zij waren niet van plan om de naam OBL af te staan aan Fred en mij”. Zegt Morsink.

 

Nieuwe naam
Er zat dus niets anders op voor Morsink en Van der Holst om met een nieuwe naam te komen: Boer Burger Bedrijf Lokaal (BBBL). “Het was dan ook een grote verassing dat de dissidenten in augustus  de naam OBL=BBB toch niet wensten te gebruiken en kozen voor een nieuwe naam Boer Burger Beweging Berkelland”. Maakt Morsink op. “Dit maakt de verwarring compleet. Daar de landelijke BBB net als BBBL niets met de 3 dissidenten te maken wil hebben. Wat we nu dus zien, dat in het artikel in Tubantia van 31 augustus: Boer Burger Beweging neemt afstand van lokale fractie in Berkelland: ‘Er is geen bondgenootschap meer’ , de foto’s van Bennie Morsink geplaatst worden. Zelfs bij de pers is het niet duidelijk wie, wie is”. Klinkt een geërgerde Morsink.

Morsink wil meteen een statement maken “Wat wel duidelijk is, dat Fred van der Holst en ik niet voor niets de fractie hebben verlaten, eigenlijk omdezelfde reden als dat de landelijke BBB het vertrouwen opzegt”.

Doorgaan
Morsink is helder “De fractie van Boer Burger Bedrijf Lokaal (BBBL) van mij en Fred van der Holst gaat verder zoals er al 12 jaar door ons politiek wordt bedreven. Een helder geluid, een verkiezingsprogramma met duidelijke standpunten die open en transparant zijn. Wel zijn wij als BBBL tegen de naamsverandering van de dissidenten in de Gemeente Berkelland. Waar wij genoodzaakt waren een andere naam te zoeken en deze naam bekend werd gemaakt, kozen de dissidenten nagenoeg dezelfde naam. Verder hopen wij als BBBL op een goede en transparantesamenwerking met alle partijen”. 

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bennie Morsink ‘ Totale naamsverwarring door de dissidenten die OBL=BBB hebben gekaapt’”

  1. Flauw van 4B om zo verwarring te stichten. Beter om nu 3BL als zodanig tussen haakjes aan te duiden. Had misschien voorkomen kunnen worden door de naam te registreren, maar dat kost alleen maar extra geld. Wij wensen Fred en Bennie in elk geval veel succes toe.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven