Brand onder de tribune van Sportclub Neede

NEEDE – In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 september is er brand geweest onder de hoofdtribune van Sportclub Neede op Sportpark ‘t Haantje in Neede. “Onderzoeken naar de oorzaak zijn in volle gang en camerabeelden zullen de komende dagen bestudeerd worden voor het vinden van de mogelijke daders”. Zo laat de voetbalclub weten op haar Facebookpagina.

Belangrijk voor leden van Sportclub Neede
De club heeft belangrijke informatie voor haar leden en vrijwilligers “De opgang naar de tribune en het looppad achter de tribune zullen worden afgezet met rood-wit lint. Betreden van de tribune en lopen achter de tribune is dan ook echt ten strengste verboden. We weten nu namelijk nog niet wat voor constructieve schade er is, naast de brand- en waterschade, in onze tribune”. Zegt het bestuur van Sportclub Neede. “Het is supertriest dat ons dit als club overkomt. We willen vanaf deze plek desbetreffende buurtbewoners bedanken voor hun waakzame oor en oog en hebben daardoor erger weten te voorkomen”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven