Cursus Tai Chi en Qigong in Neede

NEEDE – In september wordt er een cursus van 4 lessen Tai Chi en Qigong gegeven in het Chi Center (Eibergseweg 20) in Neede. De cursus start op zaterdag 10 september van 10.00 – 13.00 uur aan, vervolgens op zaterdag 17 sept., 1 en 8 okt. De kosten van deze korte cursus bedragen €150,00 p.p. Na het volgen van deze cursus kunnen in oktober de lessen worden herhaald tijdens een livestream.

Tai Chi is een Chinese bewegings- en gezondheidssport, Qigong zijn losse bewegingen ter ondersteuning van de Tai Chi. Zowel Tai Chi als Qigong bevorderen de soepelheid van alle gewrichten, is stress reducerend en ondersteunt o.a. het immuunsysteem. De Qigong oefeningen zorgen voor zowel een fysieke als een mentale ontspanning, door de combinatie met de ademhaling. Bij Tai Chi beweeg je alle gewrichten, bevorder je de coördinatie en timing.

Er zal een korte Tai Chi vorm (8-vorm) aangeleerd en voor de Qigong de 8-brocaten oefeningen. Verdere informatie kunt u vinden op de website. Voor opgave kunt u mailen naar: [email protected] en/of 06-49849333 (Els Hendrikx) / 06-22862001 (Natasja Hoekstra)

Onze reguliere Tai Chi en Qigong lessen starten vanaf 5 september in Neede, Winterswijk en Lichtenvoorde check www.chicenter.nl voor het rooster.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven