Dit weekend 64ste editie van de Bollert Brons

GELSELAAR/NOORDIJK – Dit weekend, zaterdag 10 en zondag 11 september, zullen de Needse Pasruiters voor de 64ste keer de Bollert Brons organiseren. Zoals altijd vindt de Bollert Brons plaats in het natuurgebied de Bollert gelegen op de grens van Gelselaar en Noordijk. Publiek kan zaterdag en zondag volop genieten, als vanouds is de waterbak weer aanwezig die zal zorgen voor veel spektakel. De hindernissen staan dit jaar dichterbij elkaar dan voorgaande jaren. Hierdoor kan het publiek de ruiters extra veel zien.

Voorbereiding 
Wie denkt dat de opbouw van deze samengestelde wedstrijd een kwestie van dagen is heeft het mis, een team van vrijwilligers start al bijna een maand voor het evenement met opbouwen. Zaterdagmorgen om 8.00 uur zullen de eerste ruiters het parcours betreden. Daarna volgen twee dagen vol strijd, spanning, spektakel en gezelligheid. De ingang van de Bollerbrons bevindt  zich op de kruising van de Haardijk en de Aaftingsdijk. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven