Historische fototegelwandeling in Ruurlo


RUURLO – Op vrijdagochtend 14 oktober 2022, tijdens de Maand van de Geschiedenis, organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek, in samenwerking met Historische Vereniging Old Reurle, een wandeling langs de fototegels in Ruurlo. Er wordt gestart om 10.30 uur bij de Bibliotheek aan de Dorpsstraat 74. Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/tegelwandelroute

Historische tegels
De 16 fototegels van Old Reurle liggen op bijzondere historische locaties in het centrum van Ruurlo. Plekken die ooit van grote waarde waren of nu nog zijn. In de route zijn beeldbepalende gebouwen, zoals het voormalige gemeentehuis aan het Kerkplein, maar ook straten opgenomen. De wandeling van ongeveer 3,5 kilometer, onder begeleiding van een gids van Old Reurle, geeft een goed beeld van historisch Ruurlo.

Deelname
Aanmelden voor de wandeling kan via www.oostachterhoek.nl/tegelwandelroute, maar ook in de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. De deelnamekosten zijn: €3,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven