Joke Pot opnieuw voorzitter v.v. DEO

BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks. Baks heeft 5 jaar lang de Dijkhoekse club bestuurlijk geleid. Pot was van 1999 tot 2007 al eerder voorzitter in de Dijkhoek. Ze is nu aangesteld als ad interim totdat een nieuwe kandidaat-voorzitter is gevonden om deze rol over te nemen. Verder werd op de vergadering bekend dat Erwin Weenk en Jeroen Franck toetreden tot het hoofdbestuur. Daarnaast is Jeroen van Gaasbeek bereid gevonden penningmeester Wim Nieuwenhuis te ondersteunen in de verschillende financiële vraagstukken binnen de vereniging. Er werd een nieuwe bestuursstructuur gepresenteerd met een nieuw karakter waardoor een bestuurslid nu de verantwoordelijkheid krijgt over één specifieke pijler. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven