Muziek uit de jaren 70’s en 80’s, Doofpot/Kettel party, 100% vinyl!


EIBERGEN – We hebben er langer dan 2 jaar op moeten wachten… eindelijk is het zover: Op zaterdag 1 oktober 2022 is Grand Café de Klok in Eibergen voor één avond weer “the best disco in town”. De 14e editie van de Doofpot/Kettel party barst weer in alle hevigheid los. De voormalige Bar Discotheek die in de jaren 70 en 80 razend populair was bij de jeugd uit Eibergen en omstreken is er al lang niet meer, maar de muziek en de sfeer leven voort…… “Voor zowel de stappers van toen en nu gaat het weer een supergezellige avond te worden”, aldus technicus en webmaster Jan ter Beek en de DJ’s Aalt, Dinant, Wijnand en Dick. We zien oude vriendengroepen die speciaal voor deze avond vanuit de hele regio en ver daarbuiten naar Eibergen komen.

Hits
1 Oktober vanaf 20.00 uur ’s avonds klinken de eerste hits zoals toen, in een met retro discoverlichting omgetoverde discozaal. Dat wil je niet missen! Dat de muziek ook nog eens uitsluitend van vinyl wordt gedraaid, geeft volgens de dj’s Aalt Kompagne, Dinant Besselink, Wijnand Reijerink en Dick Loman iets speciaals aan deze avond. Het draaien van de muziek net als toen maakt ‘het plaatje’ compleet, en het warme geluid van muziek op vinyl wint nog steeds enorm aan populariteit. Vinyl is herontdekt dat is duidelijk. De voorverkoop loopt nog door tot zaterdagmiddag 1 oktober. Wees er snel bij om een kaartje te bemachtigen voor dit spektakel.

Afgelaste editie
Heb je nog een kaartje van de afgelaste editie 2020 dan is deze uiteraard nog geldig. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 1 oktober 2022, bij Grand Café de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen, vanaf 20.00 uur is de zaal geopend en start the show! Toegangskaarten voor dit sfeervolle en swingende evenement zijn verkrijgbaar bij Grand Café de Klok in Eibergen, bij de dj’s en de webmaster. Kaarten in de voorverkoop € 4,- aan de kassa € 6,- p.p. Voor info www.dedoofpot.net , of like de Facebookpagina, en volg ook Instagram en Twitter.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven