Open dag Bronkhorst High-Tech valt in de smaak

RUURLO – Bronkhorst High-Tech B.V. kan terugkijken op een prima verlopen open dag, gehouden vanwege het 40-jarig bestaan van het bedrijf in Ruurlo. De organisatie telde tijdens het open huis op zaterdag 24 september ruim 4.000 bezoekers. Daarmee was het gezellig druk. Het boeiende en informatieve programma zorgde voor enthousiaste reacties en een leuke sfeer. Een hapje en een drankje ontbraken niet. Er werd uitgebreid tekst en uitleg gegeven over het bedrijf, waarbij medewerkers zelf vertelden over hun werkzaamheden. Zo kwamen de verschillende afdelingen aan bod en werden de toepassingsmogelijkheden van de flowmeters, drukregelaars en verdampers gedemonstreerd.
Wereldwijd
De aanwezigen waren zichtbaar onder de indruk. Ze wisten meestal niet dat de ingenieuze regel- en meetinstrumenten van Bronkhorst wereldwijd worden ingezet voor bijvoorbeeld de productie van vaccins, het opschuimen van slagroom, het maken van snoep, zonnepanelen, diamanten en brandstofcellen voor waterstofauto’s. Ook was er volop gelegenheid informatie te verkrijgen over banen en stage- of afstudeermogelijkheden. Je kon daartoe speeddaten met HR-medewerkers. Dat gebeurde veelvuldig en leverde een aantal potentiële nieuwe medewerkers op. Er was tijdens de open dag ook volop vermaak. De Red Bull F1 Simulator had een grote aantrekkingskracht net als de SpaceBuzz van André Kuipers waarmee een virtuele ruimtereis kon worden gemaakt. Al met al was het een geslaagde open dag waarbij jong en oud aan zijn trekken kwam.

FOTO: Arjan Gotink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven