Politie krijgt vijf aangiften binnen van mishandeling tijdens Septemberfeest

BORCULO – Zondag wisten wij al te melden dat er tijdens het Septemberfeest in Borculo twee aanhoudingen wegens mishandeling door de politie waren verricht.  De Borculose wijkagent Geertjan Sloots maakt nu via zijn Twitter account bekend dat er maar liefst vijf aangiften van mishandeling bij de politie zijn binnengekomen. Sloots “De Septemberfeesten in Borculo zijn op zich rustig en gemoedelijk verlopen. Alleen jammer dat een aantal jongeren het toch nodig vond om met elkaar op de vuist te gaan. Er is 5x aangifte van mishandeling gedaan”.

Straatversiering
De wijkagent laat eveneens weten dat er toch straatversiering is vernield. Bewoners van de Van Weliestraat lieten al weten dat er aangifte van vernieling zou worden gedaan, onbekenden vonden het nodig daar de bouwwerken van de Buurtvereniging daar te slopen. 

Getuigen
Uiteraard kan de politie altijd informatie gebruiken die te maken heeft met een van de voorvallen. Heb jij iets gezien van de mishandelingen of de vernielingen? Laat dan van je horen en informeer de politie via 0900-8844

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven