Poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek komt naar Neede


NEEDE – Op zondag 9 oktober komt poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek naar Neede voor een superleuke, interactieve voorstelling voor alle kinderen. Ook ouders en grootouders zijn welkom. Het is een voorstelling met goocheltrucs en buikspreekacts. Het leuke van deze show is dat kinderen mogen meehelpen in het doen slagen van trucs.

Matthijs Vlaardingerbroek speelt deze voorstelling tientallen keren per jaar door het hele land. En nu komt hij naar Neede op zondag 9 oktober in de Grote Kerk, Kerkplein 1 Neede, op uitnodiging van het JA-team PKN-Neede. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. De entree is gratis. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten.

Aan de hand van allerlei goocheltrucs, waar meerdere kinderen aan mee mogen helpen, ontdekken kinderen dat talenten groeien, als je hiermee gaat oefenen. Of het nu om turnen, tekenen, voetballen of lezen gaat, als je oefent met je talent, gaat dit altijd groeien. De voorstelling’ Iedereen heeft talent ‘ is zowel geschikt voor onderbouw en bovenbouw van de basisschool. Ook groep 8 vindt deze voorstelling erg leuk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven