Rosalynn Roelink en Wouter Hermelink verkozen tot besten van de Pasruiters

NEEDE – De Pasruiters kwamen afgelopen weekend in actie op de 64ste editie van hun ‘eigen’ Bollert Brons. Verschillende Pasruiters reden in de prijzen.

Meerdere successen
Zo behaalde Rosalynn Roelink met haar pony Alex in de klasse B, categorie B/C een tweede prijs. In de klasse B paarden waren er meerdere successen. Een tweede prijs voor Wouter Hermelink met zijn paard Legend. Britt Riethorst behaalde een derde prijs met haar paard Lexus. Elke te Lintelo wist een vierde prijs te behalen met haar paard Mondiaal, net zoals Nicole Boswinkel met haar paard Cherro Z.

Compleet
Johny Voogd maakt het rijtje compleet met een vijfde prijs met zijn paard Lisa Perina F. Yvet Nijhof was succesvol in de klasse L met haar paard Kalinka van ‘t Nachtegalehof. De combinatie wist een vierde prijs te behalen. Tot slot wist Harm Rexwinkel een knappe derde prijs te behalen in de klasse M met zijn paard Floor. Als extra prijs wordt er de beste pony-Pasruiter en paarden-Pasruiter vergeven. Dit jaar waren dit respectievelijk Rosalynn Roelink en Wouter Hermelink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven