Schuurman BZC wint ook niet in de eerste divisie

BORCULO – Voor Schuurman BZC is zaterdagavond de competitie van start gegaan. Jarenlang speelden de Borculoërs in de waterpolo eredivisie, vorig seizoen besloot de oud kampioen van Nederland op eigen initiatief te degraderen. De laatste competitiewedstrijden werden niet meer gespeeld. Dit seizoen acteren de Borculose waterpoloërs daarom in de eerste divisie.

Nederlaag
Het eerste competitieduel ging zaterdagavond in Den Haag, tegen Waterpolo Den Haag, nipt verloren met 13-11. De komende twee weken volgen wederom uitduels voor Schuurman BZC (1 oktober tegen ZV Haerlem en op 8 oktober tegen SWOL). Voor de eerste thuiswedstrijd moeten de fans nog even geduld hebben. Op 15 oktober komt Schuurman BZC in actie in het eigen Timpke, dan tegen SVH. Op 22 oktober (De Robben) en 5 november (Brandenburg) speelt men eveneens thuis. 

Foto: Archief 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven