Stadsbank Oost Nederland heeft nieuwe directeur

BERKELLAND – Vanaf 1 december 2022 is Eddy Klement directeur van de Stadsbank Oost Nederland. Klement volgt de sinds maart aangestelde directeur ad interim Harry Rupert op.

Eddy Klement is een bekende in de bankwereld en maakt de overstap naar de schuldhulpverlening.
Eddy Klement werkt sinds 2006 voor ABN AMRO in de regio en ziet zijn nieuwe funcAe bij de Stadsbank Oost Nederland met veel energie tegemoet: “De Stadsbank is een mooie organisaAe die de klanten zo goed mogelijk helpt een ondersteunt. Dat is niet zonder uitdagingen. In de huidige Ajd is het werk van de Stadsbank cruciaal voor een steeds grotere groep klanten. Naast financiële zaken zit er een groot sociaal deel in het werk van de Stadsbank. Dat spreekt mij aan en juist dat maakt het werken voor de Stadsbank extra boeiend.”

De huidige directeur Harry Rupert is verheugd met de komst van Klement: “We hebben als Stadsbank een hele belangrijke en waardevolle missie. Daarbij hoort goede sturing en ik ben ervan overtuigd dat we met Eddy Klement de juiste persoon hebben gevonden. Hij beschikt over een behoorlijke dosis enthousiasme. En brengt goed strategisch inzicht én een mooie visie op onze organisaAe met zich mee. We zijn uitermate blij dat hij bij ons aan de slag gaat!”

Stadsbank Oost Nederland verzorgt de schulhulpverlening in opdracht van 22 gemeenten in Twente en de Achterhoek. Arjan Kampman, wethouder in gemeente Enschede en voorziVer van het bestuur, is betrokken geweest bij de procedure en ziet met Eddy Klement een goede invulling van de vacature: “Gelukkig hebben we een goede en structurele oplossing kunnen vinden voor de Stadsbank. Harry Rupert heeX voor goede conAnuïteit gezorgd. Met Eddy Klement gaat de Stadsbank nu een nieuwe fase in. We hebben er alle vertrouwen in en verwachten een producAeve en duurzame samenwerking met Eddy aan het roer.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven