Verkeersonderzoek in centrum Borculo van 19 tot en met 25 september


BORCULO – In opdracht van de gemeente houdt bureau Goudappel een verkeersonderzoek in het centrum van Borculo in de periode van 19 tot en met 25 september. Dit verkeersonderzoek bestaat uit twee onderdelen, namelijk een kentekenonderzoek en mechanische tellingen.

Mechanische tellingen
Met de mechanische tellingen wordt het verkeer geteld en de snelheid gemeten. Daarvoor worden er onder andere telslangen gelegd op het Muraltplein, de brug over de Berkel in de Marktstraat, de Lange Wal, de Hofstraat, de Dr. Scheylaan, de Steenstraat en de Burgemeester Bloemersstraat, tussen de Beethovenstraat en de Spoorstraat.

Kentekenonderzoek
Het kentekenonderzoek wordt uitgevoerd met behulp van camera’s. De camera’s registreren het kenteken van het passerende voertuig (datum, tijd en richting). Zo komt in beeld hoe het autoverkeer door het centrum van Borculo rijdt. Die gegevens zijn niet aan een bestuurder gekoppeld. Na afloop van het onderzoek worden de gegevens vernietigd.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Verkeersonderzoek in centrum Borculo van 19 tot en met 25 september”

  1. Ik kom daar niet meer kopen als ik er niet meer kan parkeren in de straat
    Van Neede nu naar Eibergen winkelen en parkeren voor de deur!
    Denk €500 per jaar aan kleding en 2 paar schoenen
    Neede voor boodschappen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven