Verlichte dahliatuin in Rekken

REKKEN – Op zaterdag 24 september zal de dahliatuin in Rekken in het licht staan. Na de succesvolle Rekkense floriade en de muziekmiddag met Beatline zal men nu een verlichte dahliatuin brengen. S’avonds zal de dahliatuin mooi in het licht staan en dit geeft een heel andere kijk op de bloeiende dahlia’s.

Muziekvereniging Crescendo Rekken zal haar medewerking geven en ook de Rekkense ondernemers en de vereniging Rekkens Volksfeest steunen dit van harte. Tevens zal op de achtergrond muziek te horen zijn. De entree is gratis, maar een vrije gift is zeer welkom. De aanvang is 19.30 uur en de verlichting zal tot 23.00 uur aanblijven. Komt allen en geniet van een verlichte tuin vol met kleurrijke dahlia’s en de Piepermolen op de achtergrond. De aanwezige vrijwilligers kunnen u allerlei informatie geven.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Verlichte dahliatuin in Rekken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven